Plandemie

WEF betrapt op het betalen van brandstichters

Volgens 'The People's Voice' op rumble zijn extreem-linkse brandstichters betrokken bij een mondiaal complot om “de wereld plat te branden”, aldus een insider van het WEF die waarschuwt dat de mensheid klaar is om te vallen voor de driekaartentruc van de globalistische elite.
WhatsApp Telegram

De mondiale elite legde de basis voor de Covid-pandemie, trainde de massa’s om volgzaam te zijn, terwijl ze hen voorprogrammeerde met jarenlange propaganda over klimaatverandering in de media. Wat hen betreft zijn de bosbranden de laatste nagel aan onze doodskist.

Klimaatverandering is niet alleen een hoax, het is een tientallen jaren oud mondiaal ontvolkingsplan, en door het WEF geïnfiltreerde regeringen over de hele wereld gaan daarin mee.

Volgens het WEF zullen de bosbranden het grootste deel van de wereld jarenlang in chaos achterlaten en enorme angst en ongerustheid veroorzaken bij normale mensen. Het is uit deze chaos dat een feniks uit de as zal herrijzen, aldus een insider van het WEF. legde het mondiale eliteplan uit om de controle over de VS te grijpen, onze fundamentele vrijheden te verwijderen en de Great Reset in te luiden.

Vergis je niet: dit kwaadaardige complot is al tientallen jaren in de maak en nu zien we het zich voor onze ogen in al zijn griezelige details afspelen.

Write A Comment