Plandemie

Terugkijken: Hoe de WHO en RIVM in 2009 een pandemie maakten

Leugens en manipulaties door de WHO en RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009.

Laten we even onze geheugens opfrissen over die beruchte Mexicaanse griep. In 2009 waren de media weer eens de marionetten van de farmaceutische industrie. Ze waren maandenlang bezig om de hele wereldpopulatie in een staat van angst te houden. Onderzoeksjournalist Daan de Wit heeft het boek: ‘Dossier Mexicaanse griep – een kleine griep met grote gevolgen’ geschreven, waaruit ik jullie graag de volgende citaat deel:

Door een definitieverandering kon een milde griep uitgeroepen worden tot pandemie, werden vaccins op de markt gebracht die nog niet of nauwelijks waren getest en werd de vaccinatie van de wereldbevolking één groot experiment. Langzaamaan worden de gevolgen zichtbaar. En die stemmen niet vrolijk.

Slaapziekte na vaccin? Overheid komt met schikking

Alsof het vaccin niet genoeg miserie veroorzaakt heeft, komt de overheid met een schikking op de proppen. Omdat ze blijkbaar willen afrekenen met de mensen die de slaapziekte narcolepsie kregen na het vaccineren tegen de Mexicaanse griep. Nou, bedankt hoor!

Volgens de Volkskrant trekt de overheid maar liefst 5 miljoen euro uit voor deze schikking. Ach ja, geld zat, zullen ze wel denken. En wie betaalt dat uiteindelijk? Juist ja, de belastingbetaler.

Reacties zijn gesloten.