Nieuws

Tate broers opnieuw opgepakt. Weer een Matrix aanval?

Zojuist is naar buiten gekomen dat Andrew en Tristan Tate opnieuw zijn gearresteerd, dit keer op bevel van de Britse overheid.
WhatsApp Telegram

Goedemorgen, zojuist is naar buiten gekomen dat Andrew en Tristan Tate opnieuw zijn gearresteerd, dit keer op bevel van de Britse overheid. Tres van Langenhoven, de Vlaamse vrijheidsstrijder die veroordeeld is tot een jaar cel, wordt ook vervolgd. En bij onze partij worden Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen aangeklaagd voor hun opinies. Dit is een kwalijke zaak.

Helaas wordt het voor Donald Trump bijna onmogelijk gemaakt om op een normale manier deel te nemen aan de verkiezingen. Hij wordt geconfronteerd met belachelijke rechtszaken die erop gericht lijken te zijn om hem uit het verkiezingsproces te verwijderen. Dit is een aanval op de democratie en de mensen die opkomen voor traditionele westerse waarden. We zien dit niet alleen in Amerika gebeuren, maar over de hele wereld worden patriotten tegengewerkt en vervolgd door de overheid.

Deze mensen worden monddood gemaakt en hun stem wordt onderdrukt. Ze worden beperkt in hun recht om deel te nemen aan het democratisch proces en hun mening te uiten. Er is een totale blackout van informatie in de mainstream media, waarschijnlijk uit angst voor de impact die deze patriotten kunnen hebben. Maar we moeten juist nu in actie komen en ons hard maken voor onze vrijheid en waarden.

When The Going Gets Tough The Tough Get Going

Laten we daarom onze steun betuigen aan Andrew en Tristan, Dries van Langenhoven, Pepijn en Gideon van Forum voor Democratie, en natuurlijk aan Donald Trump in de Verenigde Staten. Als hij herkozen wordt, kan er echte verandering plaatsvinden in de westerse wereld. Hopelijk stopt dan de eindeloze oorlogszucht en komen de massale migratiestromen tot stilstand. We kunnen dan ook af van de destructieve klimaatplannen die onze economieën verwoesten. Het is belangrijk dat we blijven vechten voor onze idealen en harder strijden dan ooit tevoren.

Maar laten we niet vergeten dat dit niet alleen een strijd is voor Trump of Forum voor Democratie, dit is een strijd voor iedereen die opkomt voor vrijheid en waarheid. De repressieve maatregelen van de overheid en de mainstream media zijn erop gericht om onze maatschappij te ontwrichten en onze vrijheid te beperken.

Het valt op dat deze vervolgingen en onderdrukkingen in de media dood gezwegen worden. Daarom is het belangrijk dat wij, als waarheidszoekers en patriotten, een tegengeluid laten horen en niet zwijgen in het licht van deze censuur. Laten we onze stemmen blijven laten horen en ons niet klein laten maken door de duistere krachten die tegen ons werken.

Samen kunnen we het tij keren en de fouten in onze samenleving corrigeren. Blijf waakzaam, blijf kritisch en blijf vechten voor de waarheid. Laten we ons niet monddood laten maken en blijven strijden voor een betere, rechtvaardige wereld waarin onze stemmen gehoord worden en onze vrijheid gewaarborgd blijft.

In conclusie, laten we onze steun betuigen aan de Tate broers en andere dappere strijders voor traditionele westerse normen en waarden. Laten we samen harder vechten dan ooit tevoren, want alleen door samen te komen en tegen de duistere krachten in te gaan, kunnen we hopen op een betere toekomst voor onszelf en onze kinderen.

Comments are closed.