Steun de Revolutie van wakker worden met Micro Donaties!

Wil jij een verschil maken en de wereld wakker schudden? Dat kan! Stichting FouteBoel nodigt jou uit om deel te nemen aan onze missie om de waanzin in deze wereld aan het licht te brengen. Hier zijn drie eenvoudige manieren waarop jij een positieve impact kunt hebben:

1. Eenmalige Micro Donatie:

Geef ons een boost met een eenmalige micro donatie! Een klein bedrag maakt een groot verschil en stelt ons in staat om de waarheid te blijven onthullen.

2. Maandelijkse Micro Donatie (Vanaf slechts 2 euro per maand):

Word een held op de lange termijn door maandelijks bij te dragen! Voor slechts 2 euro per maand kun je ons helpen een constante stroom van onafhankelijke nieuwsartikelen en eigen videocontent te produceren. Doneer eenvoudig via onze BackMe.org pagina.

3. Doneren in Crypto (Bitcoin en Ethereum):

Bij FouteBoel geloven we in de kracht van innovatie, en daarom bieden we je nu de mogelijkheid om te doneren in cryptocurrency. Steun ons met Bitcoin of Ethereum en draag bij aan een wereld van waarheidsvinding en bewustwording.

Bitcoin (BTC)

Ethereum (ETH)

Als je andere crypto wilt doneren dan hier aangeboden, neem dan gerust contact met ons op. Dank je voor jouw genereuze steun!